2015. december 02. szerda, 00:00
A tiltakozunk, tiltakozunk és harmadszor is tiltakozunk!

Magyarország hatályos alkotmánya szerint keresztény állam.
A kormánya köteles megvédeni állampolgárait attól, hogy történelmi, kulturális és vallási gyökereit lassú erózióval elpusztítsák.
Nemzetünk reprodukciós képessége jelenleg nem teszi lehetővé, hogy akármilyen címszó alatt, hazánkba hosszútávon, akár százezres nagyságrendben betelepülő, ismereteink szerint integrációra inkább alkalmatlan, mint alkalmas, más kultúrájú és vallású embereket hazánk területén, saját nemzetünk polgárai ellenében, önfeladó módon támogassunk.


A papírok nélkül, vagy hamis papírokkal érkező embertömeg nem kívánja, hogy az európai országok bármilyen formában korlátozásnak tűnő szabályok betartatásával beleszóljanak az általuk kitűzött cél elérésébe.
Ez az új hazát keresők részéről önmagában is elfogadhatatlan hozzáállás, mert lehetőséget sem teremt az egyes országok számára, hogy saját gazdasági erejükhöz képest próbáljanak meg segíteni rajtuk.

Aki nem kér, hanem követel, és figyelmen kívül hagyja egy kontinens nagyobb részére vonatkozó, és azon belül pedig az egyes országokban többségi akarattal törvényekbe foglalt rendelkezéseket, azzal szemben az érintett kormányok maximális toleranciával történő eljárása nem humánus, hanem nemzetellenes, saját nemzetük elleni cselekedet.

A KDNP Győri Szervezete elkötelezett híve a lakossági aláírásgyűjtésnek a kötelező betelepítési kvóta ellen.
A magyar állampolgárok ezzel a véleménynyilvánítással támogatni tudják a kormány álláspontját a „modern népvándorlással” szemben, ami az Európában vezető gazdasági potenciállal bíró országok politikusai szerint háborús és gazdasági menekültek kategóriájára osztható.
A kormány ebben a kérdésben folytatott politikai állásfoglalása és megnyilvánulása véleményünk szerint az egyetlen helyes és járható út.
Mindaddig folytatjuk ennek támogatását, amíg szükséges.


 

 

Események

« < Február 2024 > »
H K S K P V V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Partner oldalak

logo_kdszlogo_ikszlogo_biakesz_logoszabadvas