2016. március 14. hétfő, 00:00

Halálos versenyben a kontinensek

 

Reggel a hírek a német tartományi választásoktól hangosak.

Reménykedünk, hogy az angol „Vaslédi”-hez semmilyen szinten sem mérhető német Kancellár asszony okul az eredményekből.

Persze mindent lehet át és felértékelni, még a vereséget is, csak attól függ, hogy honnan nézzük, és ki kommentálja. Magyar példát is tudunk százat, de most nem rólunk van szó. Pontosabban rólunk is, hiszen minden összefügg mindennel. Talán ezt egy magyarnak nem is kell mondani.

Milliók vannak úton Európába két másik kontinensről. Hát akkor vissza a versenyhez!

Az UNIO versenypályáján a versenyben magukat esélyesnek tartók némelyike öszvérre, van, aki szamárra, de van, aki teknősbékára ült, hogy megnyerje a nagy versenyt.

Lóra üléséről a nevezéskor csak a magyar versenyző jelzett, ki is akarták mindjárt zárni, de a vita olyan hosszan tartott, hogy néhányan ráértek közben gondolkodni, és rájöttek, hogy talán nem is rossz ötlet a ló.

A sajnos maratoni hosszúságúra sikeredett verseny közben is van lehetőség „eszköz” váltásra, mert hát ez a „közösségi sport” ilyen.

Nem így indult, de most ilyen. Nekünk nem tetszik, de próbálunk helyezkedni és a lehető legkisebb lehetőséget megadni a minden körülmények között minket a külső pályára szorítani és ott is tartani szándékozóknak.

A nézőtéren már nincs is európai. Istenem, hát az európai versenypályán az európaiak versenyén a győzelemért már európai nem is drukkol? Elígérték, odaadták más kontinensről jövőknek a jegyeket, úgy hogy minket meg sem kérdeztek, hogy a korábban megváltott, bérletes helyünkre igényt tartunk e?

Mi igényt! Harcos, konok nemzet a magyar. Hazánkat senkinek oda nem adjuk, át nem engedjük.

Mi a határainkat nem kifogásolhatjuk a nemzetközi álláspont szerint. Más hatalmak országokat egyesíthetnek, darabolhatnak széjjel.

Ha mindenkinek szabad mindent, hát akkor nekünk is szabad megvédenünk azt, amire a nagyhatalmak azt mondták, hogy Ez a tietek. Csak ennyi és nem több. Hát mi jó diák módjára megtanultuk a leckét. Tudjuk és hisszük is, hogy most legalább ennyi a mienk, és tartsa magát mindenki ehhez, mert mi ebből már nem adunk!!!!!

 

Események

« < Március 2023 > »
H K S K P V V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Partner oldalak

logo_kdszlogo_ikszlogo_biakesz_logoszabadvas