2016. szeptember 15. csütörtök, 00:00
Döntsünk a jövőnkrőlDöntsünk a jövőnkről, mert a hogyan tovább rajtunk is múlik
dr. Bagdy Gábor a KDNP országos alelnöke, a KDNP fővárosi elnöke, Budapest főpolgármester-helyettese egy korábbi győri meghívásnak most eleget téve 2016. szeptember 15-én Győrbe látogatott a KDNP győri szervezetének elnöke meghívására.
Korábban csak  a tagokkal való találkozás és őszinte, igény szerint problémákat is akár érintő megbeszélés volt a terv, de másként alakította az élet a találkozás témáját.


Az optimális helyzetre való törekvés, azaz annak megteremtése, hogy a fővárosi kereszténydemokraták és az ország egyéb területein élő kereszténydemokrata szervezetek képviselői azonos álláspontot foglaljanak el és azt hatékonyan is tudják  képviselni, az ilyen jellegű találkozások nélkülözhetetlenek. 
Ebben az időpontban viszont nem férhetett kétség ahhoz, hogy felborítva a tervezett témákat nem lehetett  nem a más kontinensekről, az európai nagy konfliktus helyzetet generáló bevándorlásról egyeztetni a népszavazás küszöbén.


Döntsünk a jövőnkrőlEbben a kérdésben tökéletes volt az azonosság, így a megtartott sajtótájékoztatón, majd a kötetlen beszélgetésen, ahol még vendégként további résztvevő volt Simon Róbert Balázs a FIDESZ-KDNP Győr 1.sz. választókerületének parlamenti képviselője a 3 nyilatkozó egymást kiegészítve tette le voksát a népszavazáson való részvétel és a nemmel történő szavazás mellett.
dr. Pergel Elza kifejtette, hogy a népszavazásra feltett kérdés számukra sokkal többet tartalmaz, mint ahogy azt  a népszavazást ellenzők megfogalmazzák.

A menekülteknek nevezett bevándorlók szinte kivétel nélkül a keresztény vallást ellenséges vallásnak tekintik, szokásait, Döntsünk a jövőnkrőlkialakított jogrendszerét vagy lenézik, vagy eredendően elutasítják. A jelenlegi világpolitikai helyzetben Európa vallásháborúba kényszerítése ( bár erről senki nem beszél, de ha őszinték vagyunk és miért ne lennénk azok, akkor ez is az egyik cél még több más mellett ) sok vérveszteséget prognosztizál a keresztények számára.
A kereszténydemokraták nem a hitük ellenében cselekednek amikor jogos önvédelemből kontroll nélküli, megjósolhatatlan kimenetelű uniós döntéseket nem támogatásra javasolnak.
Karmelita templomA keresztények nem kívánják  hitüket keresztre feszíteni és más vallás oltárán sem feláldozni. A mi feladatunk keresztény hitünk védelmezése mellett keresztény társaink, a keresztényeket tisztelők életének, munkájának, családjának védelmezése, amely együtt nem jelent mást, mint a haza védelmezését és egyben Európáét is. 
A szeretet vallása nem keverendő össze a rosszul értelmezett  liberalizmussal, de kényszerű bilincsnek sem tekinthető, bár mások azt szeretnék. Ha ezt a ránk erőltetni akaró felfogást elfogadnánk bármit megtehetnének  velünk a védekezésképtelenné kényszerítettségünk miatt.
A nemzeti  önvédelem, az államhatár védelme, a lakosság védelme, az élet védelme nem ellentétes a szeretet vallásával.
Ezért a kereszténydemokraták politikai meggyőződésükkel egyezően a vallásuk mellett való tisztességes kiállásként teszik le a voksot a népszavazáson való részvétel és a nemmel való szavazás mellett.

 

Események

« < Március 2023 > »
H K S K P V V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Partner oldalak

logo_kdszlogo_ikszlogo_biakesz_logoszabadvas